Fick man en halv kopp kaffe, då var det alla tiders! / Gunborg Palm, 101år.

fredag 2 september 2011

Vad blir egentligen alla tiders?

Under sommaren har vi diskuterat vad vi har för förväntningar på oss själva och vad folk som kommer in genom dörren har för förväntningar på oss. Vi sätter ribban för oss själva väldigt högt när vi säger att kaffet ska smaka lika bra här som på kaffebarerna i Malmö och Stockholm, men vi vet också att vi klarar av det med lite god vilja (och hårt arbete såklart).

De senaste åren har vi besökt många olika barer, både i Sverige och utomlands. Den gränslösa eufori vi har känt efter ett besök på ställen som Espresso lab i Kapstaden, Koppi i Helsingborg eller i Johan & Nyströms konceptbutik i Stockholm är något vi gärna vill ge till andra. Alla som kommer in hos oss kanske inte är lika intresserade som vi, men vårat mål är  att kommunicera kaffe på ett sätt som passar alla. Att så att säga ge gåsen precis så mycket foder som gåsen vill ha.

Eftersom vårat koncept bygger på specialkaffe kommer gästen att förvänta sig kvalitet. På kaffet, men också på allt annat vi serverar. Därför kommer vi ha ett ganska litet sortiment, som är lättare att överblicka. Lunchmackor, bakverk och bröd givetvis. Kanske sallad, kanske också något annat. Vad vi erbjuder kommer också att variera över tid och i takt med årstidernas växlingar. Det viktigaste är att det smakar riktigt gott och att det serveras med en lagom portion livsglädje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar