Fick man en halv kopp kaffe, då var det alla tiders! / Gunborg Palm, 101år.

torsdag 11 augusti 2011

1:a dagen på festivalen Frizon.

Vi har fått äran att servera kaffe på musikfestivalen Frizon strax utanför Örebro, som med sina 4000 besökare är ett ypperligt tillfälle att snacka kaffe på. Så med utsökta bönor från Koppi, aeropress, vår nybyggda bar och glada leenden gav vi oss ut igår till Frizon för att förbereda oss. Det gick på det hela bra, men till en början hade vi lite problem att få fram smakerna som vi önskade. Vi tror det hänger mycket på det otroligt järn-rika vattnet på området, så idag fyller vi bilen med fräscht vatten och tar nya tag idag. Med lite tur kommer vi också kunna bjuda på porslinsfilter-kaffe under helgen.

Väl mött!


3 kommentarer:

  1. När öppnar nya baren så vi som älskar kaffe från örebro kan komma å prova. Vilket kaffe ska ni servera och vilka maskinen kommer det vara?

    SvaraRadera
  2. Lycka till på Frizon! Hoppas det blir bättre med annat vatten!
    /Karolina

    SvaraRadera
  3. Vi kommer att öppna så fort vi är färdiga invändigt, vilket vi hoppas är i september. Vi kommer att jobba med kaffe från Charles och Anne på Koppi och med Johan & Nyström. Maskinen är en La Marzocco Linea med en Mazzerkvarn för malningen. I övrigt brygger vi med porslinsfilter och aeropress. Håll utkik på bloggen för exakt datum!

    SvaraRadera